Wie zijn wij?

Het is heerlijk om onze passie voor auto’s te kunnen delen met anderen. De autodroom van onze cliënten te mogen bewonderen en te taxeren brengt ons bijna iedere dag weer een goed autoverhaal. Wij hebben allemaal ruime automotive ervaring in diverse functies binnen de automotive branche in het premium en luxury segment.

Van jongs af aan zijn wij gefascineerd door (klassieke) auto’s – een passie die we niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk nastreven door zelf enkele klassiekers te bezitten. Deze liefde voor unieke en bijzondere voertuigen heeft ons 10 jaar geleden gemotiveerd om onze hobby om te zetten in onze professie.

Ons werkgebied beslaat heel Nederland; van Groningen tot Maastricht en van Haarlem tot Enschede, wij zijn er voor u, waar u ons ook nodig heeft en wanneer het u uitkomt.

Maak kennis met onze taxateurs

Christiaan de Klerk

+31 6 5138 9342

Mijn naam is Christiaan de Klerk  een ervaren autotaxateur met meer dan 30 jaar expertise in klassieke en exclusieve voertuigen. De passie voor auto’s en diepgaande kennis maken hem tot een gerespeteerde expert. Christiaan staat bekend om zijn nauwkeurige taxaties, waarbij hij niet alleen de waarde, maar ook de unieke eigenschappen en geschiedenis van elk voertuig benadrukt.

Erkend door de FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) en maak deel uit van het RETM (Register Experts Taxateurs Motorvoertuigen).

Jeroen van den Broek

+31 6 4627 3029

Mijn naam is Jeroen van den Broek en beschik over meer dan een kwart eeuw ervaring in de automobielsector. Zoekt u een vakkundige en officiële taxatie voor uw klassieke, bijzondere of kostbare voertuig? Als een gepassioneerde liefhebber van klassieke auto’s en een expert in dit vakgebied, ben ik de aangewezen persoon. Ik ben erkend door de FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) en maak deel uit van het RETM (Register Experts Taxateurs Motorvoertuigen).

Jeroen Lambalk

+31 6 53261943

Mijn naam is Jeroen Lambalk, een automotive man pur sang. Ruim 40 jaar onafgebroken gewerkt bij de importeur van Italiaanse modellen. Een groot aantal jaren als Zone Sales Manager en de laatste 12 jaar als Used Cars Manager.

Vandaar mijn belangstelling en interesse voor de klassieke Fiat, Alfa Romeo en Jeep modellen. Zelf heb ik ook een semi klassieker van het merk Alfa Romeo, nu reeds 27 jaar oud.

Het is prettig om als erkend en beëdigd taxateur aan de slag te zijn. Zeker in Noord Holland en Zuid-Holland en de omgeving van Amsterdam en Amstelveen, waar ik woon, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden, maar uiteraard, ook daarbuiten is voor mij geen enkel probleem.

Ook de groeiende belangstelling van ondernemers om “Youngtimers” in te zetten als zaakwagen biedt ruime mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om bij u langs te komen om de door u gewaardeerde klassieker te kunnen taxeren.

Chris van Schoonhoven

+31 6 49398930

Mijn naam is Chris van Schoonhoven. “Autofiel” vanaf het moment dat ik automagazines kon verslinden. Op mijn fietsje bezocht ik autoshowrooms om brochures te bemachtigen voor mijn verzameling. Naast mijn collectie auto miniaturen stonden de stripboeken van mijn held Michel Vaillant. En poetste ik graag de auto’s van mijn vader. Net als vele andere oud IVA-studenten ben ik trots dat ik deze auto-opleiding heb mogen volgen. Met inmiddels 25 jaar werkervaring in de autobranche weet ik mij nu zelfstandig te richten op toen.
Door mijn achtergrond kan ik als taxateur begrijpen wat uw oldtimer of youngtimer zo speciaal maakt. Of waarom uw camper zo prettig is op vakantie. Net als mijn collega’s ben ik erkend door de FEHAC en maak ik deel uit van het RETM. Daarnaast kan ik ook BPM taxatierapport verzorgen van uw toekomstige auto geïmporteerd uit het buitenland.

Direct een afspraak maken

Scroll naar boven