Taxaties van een motorfiets

Als motorliefhebbers begrijpen we dat jouw motor meer is dan alleen een voertuig; het vertegenwoordigt jouw passie, vrijheid en avontuur op twee wielen. Of je nu een sportieve racer, een stoere cruiser, of een elegante tourmotor hebt, het taxeren van jouw motorfiets is van cruciaal belang om de ware waarde ervan te kennen. Ontdek hoe onze gecertificeerde experts jou kunnen helpen bij het begrijpen van de waarde van jouw motorfiets.

De taxatie vindt bij de opdrachtgever plaats of bij ons op locatie. De vergoeding hiervoor wordt dan ook op de situatie en het specifieke motorvoertuig afgestemd. De waardering van het voertuig geschiedt volgens de richtlijnen van de RETM vastgestelde norm en de rapportage voldoet aan de eisen van de FEHAC. (Dit laatste wordt vrijwel altijd door uw verzekeraar geëist)

De taxateurs Jeroen van den Broek en Christiaan de Klerk zijn ingeschreven bij het Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen en zijn als taxateur notarieel beëdigd.

 

Direct een afspraak maken

Waarom een Motorfiets Taxatie Belangrijk is?

Een motorfiets taxatie is veel meer dan alleen een cijfer op papier. Het is een gedetailleerde evaluatie van jouw motorfiets, inclusief het merk, model, bouwjaar, kilometerstand, technische conditie en cosmetische staat. Door deze factoren zorgvuldig te beoordelen, kunnen onze taxateurs de actuele waarde van jouw motorfiets nauwkeurig vaststellen.

Daarnaast biedt een professioneel taxatierapport talloze voordelen. Het kan dienen als waardevol bewijs bij verzekeringsclaims, als referentie bij verkooptransacties, of als basis voor toekomstige restauratie- of upgradeplannen.

Een Gepersonaliseerde Taxatie-ervaring

Bij MVTN geloven we in een gepersonaliseerde aanpak. Onze gecertificeerde taxateurs nemen de tijd om jouw motorfiets grondig te inspecteren en alle relevante details in overweging te nemen. Of het nu gaat om een vintage cafe racer of een moderne adventure bike, we staan klaar om jouw motorfiets taxatiebehoeften te vervullen.

De Bekende Merken

Onze erkende taxateurs zijn goed thuis in het taxeren van bekende motorfietsmerken die over de hele wereld worden erkend. Of het nu gaat om legendarische merken zoals Harley-Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Ducati, Kawasaki of Suzuki, we hebben een diepgaande kennis van de specifieke kenmerken en waarderingsfactoren die verband houden met deze merken. We begrijpen de historische waarde, technische innovaties en emotionele aantrekkingskracht die deze merken met zich meebrengen. Bij het taxeren van bekende merken zorgen we ervoor dat elke motorfiets zijn juiste waardering krijgt, gebaseerd op zijn merkspecifieke eigenschappen en markttrends.

De Oude Glorie van Oldtimer Merken

Maar zeker ook voor liefhebbers van oldtimer motorfietsen hebben we bijzondere aandacht. We begrijpen dat deze klassieke tweewielers een belangrijk deel van de motorfietsgeschiedenis vertegenwoordigen. Merken zoals Norton, Triumph, BSA, Indian, Vincent en vele anderen hebben een tijdloze aantrekkingskracht. Onze taxateurs hebben de kennis en passie om de historische waarde en zeldzaamheid van oldtimer motorfietsen correct te taxeren.

Scroll naar boven