Taxaties van een auto

Of U nu een moderne youngtimer, een geliefde klassieker, een tijdloze oldtimer of een zeldzame speciale auto bezit, het laten taxeren van jouw auto is van cruciaal belang om de ware waarde ervan te kennen en officieel vast te leggen middels een taxatierapport.

De taxatie vindt bij de opdrachtgever plaats of bij ons op locatie. De vergoeding hiervoor wordt dan ook op de situatie en het specifieke motorvoertuig afgestemd. De waardering van het voertuig geschiedt volgens de richtlijnen van de RETM vastgestelde norm en de rapportage voldoet aan de eisen van de FEHAC. (Dit laatste wordt vrijwel altijd door uw verzekeraar geëist)

De taxateurs Jeroen van den Broek en Christiaan de Klerk zijn ingeschreven bij het Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen en zijn als taxateur notarieel beëdigd.


Direct een afspraak maken

Waarom een auto taxatie nodig is?

Een auto taxatie is veel meer dan alleen een waardebepaling. Het is een grondige beoordeling van jouw auto, waarbij verschillende factoren worden geëvalueerd, zoals het merk, model, bouwjaar, kilometerstand, technische conditie en cosmetische staat. Door al deze aspecten in overweging te nemen, kunnen onze erkende taxateurs de werkelijke waarde van jouw auto nauwkeurig vaststellen.

Of het nu gaat om een youngtimer, klassieker, oldtimer of speciale auto, een professioneel taxatierapport door erkende taxateurs kan ook van onschatbare waarde zijn voor verzekeringsdoeleinden, bij de verkoop van jouw auto, en als bewijs van de staat van jouw voertuig bij een eventuele toekomstige verkoop.

Scroll naar boven